İZMİR / MENEMEN - Toki Ahıska Kent İlkokulu

02325020268
Gazi Mah.7751 sok. No1 Menemen/İzmir
Vizyon
Vizyonumuz, Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak. Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek çevremizde eğitim ve öğretim alanında öncü ve örnek bir kurum olmak.
07.40-18.30
Kara yolu servis ile
İlçe merkezine 8km uzaklıkta
Diğer Hususlar
Toki Ahıska Kent İlkokulu-Toki Ahıska Kent Ortaokulu ve Koyundere İlkokulu -Koyundere Ortaokulu aynı binayı kullanmaktadır.