İZMİR / MENEMEN - Toki Ahıska Kent İlkokulu

Haz

Anasınıfı B şubesi Serpil öğretmenimiz ve minikleri Çosa Spor Okulunu ziyaret ettiler..Gün içinde çeşitli spor etkinlikleri ve yarışmalarla eğlendiler

Haz

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir..

19 Mayis Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

Haz

Toki Ahıska Kent İlkokulu olarak "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Hatay İlindeki Süleyman'lı Uzunköy İlkokulu için dün okulumuzda kermesimizi; okul idaremiz, öğretmenlerimiz, okul aile birliğimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin desteği ve yoğun ilgisiyle gerçekleştirdik.Emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın 103. yılı kutlu olsun.

Nis

Şubat ayı Güvenli internet Kullanımı farkındalığı zamanı..İnterneti çocuklar ve gençler için daha güvenli ve daha iyi bir yer haline getirmek için her yıl kutlanmaktadır. Öğrencilerimizle internet ortamında uyulması gereken kurallar üzerine konuşup çeşitli oyunlar ve etkinliklerle Güvenli İnternet Kullanımının önemini vurguladık.

Nis

Okulumuzdaki ' İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunlarının' sınıf içi yarışmaları  devam etmektedir.

#çocuklarımızOynasınTürkiyeKazansın

Nis

Bahadır KÖKREK öğretmenimiz öğrencileri kendi uçaklarını tasarlayıp çalışma mekanizmasını kurarak uçmaya hazır hale getirdiler ✈️

Nis

Orman Haftasında öğrencilerimiz okulumuzu ağaçlandırdılar.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vatanımızı savunan tüm șehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz..

Nis

İstiklal Marşımızın TBMM tarafindan kabulünün 102. ylında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aziz șehit ve gazilerimizi ,büyük şair Mehmet Akif Ersoy' u rahmet ve minnetle anıyoruz..

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanımız Burak BALCI Psikososyal müdahale hizmetleri kapsamında tüm velilerimize deprem bilgilendirme semineri verecektir. Katılımınızı bekliyoruz..

Şbt

Psikososyal müdahale hizmetleri kapsamında deprem öğretmen bilgilendirme semineri okul Psikolojik Danışmanımız Burak BALCI tarafından gerçekleştirilmiştir.